ONZE NIEUWE WEBSITE!

Hoe werkt het?

Deze openingspagina is onze nieuwspagina met het meest recente project als ‘header’. Hier komen allerlei nieuwsberichten, blogs, foto’s, video’s over verscheidende onderwerpen. De pagina ‘OVER ONS’ ziet u wie we zijn, waar we voor staan en hoe we te bereiken zijn. Op de pagina ‘ PROJECTEN’ ziet u een kleine selectie van onze projecten. Ze geven een beeld van de verschillende kennisgebieden en uitwerking van onze visie. Veel plezier ermee!

Speciaal dankwoord

Dit alles is mogelijk geworden door de geweldige inzet van Susannah Burnette, WordPress developer. Zij heeft ons begeleid tijdens het hele proces, van eerste concept tot de laatste loodjes met een uitgebreide handleiding. Door haar snelheid, perfecte vertaling van onze wensen, prettige communicatie kunnen we haar eenieder aanbevelen die een website wil bouwen en/of wil laten onderhouden.

Ook speciale dank aan Marie Cecile Thijs. Zij is een nationaal en internationaal bekend kunstfotograaf met tentoonstellingen wereldwijd. Zij heeft Rob Hilz geportretteerd voor deze website. “Een portret maken is millimeterwerk”, zei ze. Het is zeer de moeite waard haar website te bekijken.